Обидва водія були тверезими: смертельна ДТП на Богородчанщині

10.05.2019 13:33   Джерело: Правда
Опубліковано : Патрік Скеля

Як повідомляли раніше, вчора через зіткнення легковика з мікроавтобусом троє дорослих госпіталізовані, а восьмирічна дівчинка померла дорогою до лікарні. У ГУНП в Івано-Франківській області розповіли подробиці дорожньо-транспортної пригоди, пише - Правда.

Читайте також

Прикра ДТП на Прикарпатті: трирічна дитина раптово вибігла на дорогу
ДТП на Прикарпатті: травмувалася 12-річна дівчинка
У Франківську ВMW влетіло в яму на дорозі і перекинулось (Фото)

Водій Ford Mondeo виїжджав з другорядної дороги на головну, але не переконався в безпеці руху та не надав перевагу Mercedes-Benz Sprinter. Уникаючи зіткнення, мікроавтобус з’їхав з дороги на прилеглу територію і перевернувся на бік.

Внаслідок данної дорожньо-транспортної пригоди дитина з автомобіля Mercedes-Benz Sprinter випала з мікроавтобусу та зазнала тілесні ушкодження, але її травми були не сумсніз життям. Дитина померла по дорозі до лікарні. Чоловік та жінка, з вище вказаного транспортногр засобу, отримали травми, які класифікуються середньою тяжкістю та на данний момент перебувають на стаціонарі.

Потерпіла з транспортного засобу форд мондео внаслідок ДТП отримала перелом ключиці та перебуває у лікарні на стаціонарі.

Водія транспортного засобу Ford Mondeo звтримано за статтею 286 ККУ , що передбачає відповідальність в обмеженні волі строком від 3 до 8 років.

Експертизи показали, що обидва водія перебували у тверезому стані.

«Аналізуючи перебіг подій, то у Івано-Франківській області кількість дорожньо-транспортних пригод зросла на 6%. Проаналізувавши усі ДТП, то дійшли висновку, що більшість на гарних дорогах, що дозволяє водію збільшити швидкість»,- повідомив начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Івано-Франківській області Маланчин Любомир.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Правда