Міське озеро у Франківську облаштують більш, ніж за 8 мільйонів гривень

06.05.2019 10:38   Джерело: «Місто»
Опубліковано : Патрік Скеля

Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міськради за результатом відкритих торгів підписав дві угоди з ТОВ «ПБС» і ПП «Фірма Діко» на роботи з благоустрою міського озера.

Читайте також

Масова загибель риби у Франківську: воду з озера на Товарній спустять
У Франківську чоловікові не дозволили купатися в міському озері

Про це повідомляє МІСТО з посиланням на «Наші гроші. Львів». Сума двох контрактів становить 8,72 млн. гривень. Відповідна документація міститься на порталі публічних закупівель Prozorro.

Закупівлю проводили за двома лотами. За першим договором, вартістю 5,26 млн грн ТОВ «ПБС» проведе ремонт пішохідної зони довкола озера, з облаштуванням велодоріжки. Також у перелік робіт входить облаштування стрітбольного майданчика.

За іншим контрактом, приватне підприємство «Фірма Діко» облаштує оглядовий майданчик довкола озера. Проект передбачає, що підрядник  обладнає майданчик лавками, вуличними меблями, бетонними квітниками і клумбами. Ціна робіт становитиме 3,49 млн грн. Обидві фірми повинні завершити роботи до кінця 2019 року.

Окрім переможців, участь у торгах, в обох лотах, взяло ТОВ «ПМК-113». Пропозиції цієї компанії були дешевшими на 13 та 199 тис. грн, відповідно. Однак, тендерний комітет відхилив пропозиції фірми, оскільки вона не надала підтвердження виконання аналогічних робіт та витяг з реєстру платників податків.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: «Місто»