Прикарпатцям, які потраждали від аварії на ЧАЕС, замінять посвідчення

20.04.2019 23:32   Джерело: Типовий Франківськ
Опубліковано : Патрік Скеля

Днями вілбулося засідання комісії з питання визначення статусу осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Читайте також

Кількість отримувачів субсидії на Прикарпатті зменшилася в рази
За субсидію – маму випишу. Як франківці дурять державу

За результатами розгляду комісія прийняла рішення щодо встановлення відповідного статусу чотирьом дружинам померлих учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Одночасно комісією прийнято рішення про проведення заміни посвідчень 107 громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи категорії 1, відповідно до постанови Кабінету міністрів України від 11.07.2018 року № 551 «Деякі питання видачі посвідчень особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та іншим категоріям громадян» у зв’язку із затвердженням нових зразків посвідчень.

Всього на обліку в структурних підрозділах з питань соціального захисту населення області перебувають близько однієї тисячі громадян, посвідчення яких підлягають заміні.

Департамент соціальної політики облдержадміністрації отримує бланки посвідчень нового зразка в міру їх виготовлення ДП «Київська офсетна фабрика». У зв’язку з цим заміна посвідчень постраждалих громадян відбуватиметься поетапно впродовж 2019 року.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Типовий Франківськ