Кількість отримувачів субсидії на Прикарпатті зменшилася в рази

30.07.2018 22:36   Джерело: Вікна
Опубліковано : Патрік Скеля

Головне управління статистики в Івано-Франківській області оприлюднило інформацію про надання населенню Івано-Франківської області субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг у червні 2018 року.

Так, у січні–червні призначено субсидії 63,5 тис. домогосподарств області, проти такого ж періоду минулого року кількість домогосподарств, яким призначено субсидії, зменшилась у 2,5 рази, пишуть - Вікна.

Загальна сума призначених субсидій скоротилася майже вп’ятеро: у січні–червні 2018 року вона становила 32,2 млн гривень, а в аналогічному періоді минулого року – 150,5 млн гривень.

У червні середній розмір призначеної субсидії на одне домогосподарство становив 136,3 гривні, субсидії отримували 42,8 тис. домогосподарств. У червні минулого року субсидії отримували 92,5 тис. домогосподарств області, середній розмір відшкодування становив майже 160 гривень.

Раніше йшлося, що через нові правила надання субсидій допомогу втратить половина одержувачів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вікна