На Прикарпатті мешканець Тернопільщини наїхав на п'яного пішохода

10.04.2019 07:11   Джерело: Фіртка
Опубліковано : Патрік Скеля

За минулу добу в області зареєстрована одна дорожньо-транспортну подія.

Читайте також

Прикра ДТП на Прикарпатті: трирічна дитина раптово вибігла на дорогу
ДТП на Прикарпатті: травмувалася 12-річна дівчинка
У Франківську ВMW влетіло в яму на дорозі і перекинулось (Фото)

Вчора, приблизно о 13.15 водій, 23-річний житель міста Кременець, Тернопільської області, керуючи автомобілем «Рено-Лагуна», реєстраційний номер Республіки Польща «PWR 657 АW» наїхав на пішохода, пише - Фіртка.

Перебуваючи на території автостанції в Косові, по вул. Небесної Сотні, 12, здійснюючи хід назад, проявив неуважність, не врахував дорожню обстановку, та допустив наїзд на пішохода, 65-річного жителя села Старий Косів, який проходив поруч із автомобілем.

Внаслідок наїзду пішохід отримав тілесні ушкодження у вигляді: забій поперекового відділу хребта, забій кісток тазу,  з якими каретою швидкої медичної допомоги був доставлений в Косівську ЦРЛ, де був обстежений.

Під час комп’ютерно-топографічного обстеження у пішохода виявлено фрагментований перелом тіла другого хребця поперекової ділянки із зміщенням осколків. Водій пройшов медичний огляд на предмет вживання алкогольних напоїв, який показав, що останній у стані алкогольного сп’яніння не перебуває.

Пішохід перебував у стані алкогольного сп’яніння 1,740 % проміле.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Фіртка