На Франківщині п’яний чоловік викинув з авто водія і вкрав його машину

03.03.2019 13:41   Джерело: Галка
Опубліковано : Патрік Скеля

Випадок трапився у ніч на перше березня. До поліціянтів із заявою звернувся 24-річний прикарпатець, в якій зазначив, що його товариш вкрав автівку.

Читайте також

На Косівщині за день обікрали чотири будинки
На Прикарпатті працівниця ломбарду викрала золото

Правоохоронці негайно  виїхали на місце події. Під час спілкування з заявником з’ясувалося, що він разом з 20-річним знайомим  напередодні разом розпивали алкогольні напої. Після цього потерпілий запропонував  підвезти товариша з дівчиною додому. Проте дорогою між ними виник конфлікт, під час якого зловмисник декілька разі вдарив потерпілого та викинув його з автомобіля. Залишивши власника «вісімки» посеред дороги, викрадач авто поїхав у невідомому напрямку, пише - Галка з посиланням на прес-службу обласної поліції.

Слідчі затримали  правопорушника в порядку ст.208 КПК України.

Викрадену автівку поліціянти виявили на околиці села та  повернули власнику.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.289  (незаконне заволодіння транспортним засобом). Правопорушнику загрожує до 8 років позбавлення волі.  На даний час вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання судом запобіжного заходу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галка