Прикарпатця, який обстріляв радіостудію, взяли під варту

13.02.2019 08:36   Джерело: Місто ІФ
Опубліковано : Патрік Скеля

Калуська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом обстрілу радіостанції в м. Калуші, пише - Місто ІФ.

Читайте також

У Коломиї стріляли, є двоє поранених
На Прикарпатті невідомий чоловік стріляв у атовців та волонтерів
Житель Франківщини влаштував стрілялину у ресторані на Закарпатті

Нагадаємо, що 9 лютого, близько 11.00 год, 32-річний місцевий житель, перебуваючи у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння, здійснив 15 пострілів із пневматичної рушниці марки «QuatikoTrigger» у вікно приміщення студії радіо «107.4 ФМ».

Зловмисник намагався втекти з місця події, однак був затриманий працівниками поліції. Під час затримання чоловік спричинив одному із поліцейських тілесні ушкодження у виді різаної рани правої половини обличчя та правого передпліччя.

Наразі молодику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 296 («Хуліганство»), ст. 348 («Посягання на життя працівника правоохоронного органу») КК України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто ІФ