На Франківщині 34-річний прикарпатець ледь не вбив рідного брата

14.01.2019 13:32   Джерело: Галка
Опубліковано : Патрік Скеля

На Рогатинщині поліціянти затримала чоловіка, який ледь не вбив брата. Останній зараз в реанімації у важкому стані, пише - Галка.

Читайте також

Агресивний франківець з ножем напав на чоловіка та пошкодив машини
П’яний прикарпатець зарізав свого дядька на очах у родини
Суд виніс вирок прикарпатцю, котрий зарізав свого дядька

У неділю, 13 січня, до Рогатинського відділення поліції з лікарні надійшло повідомлення, що до реанімаційного відділення із закритою черепно-мозковою травмою, без свідомості, доставлений 32-річний мешканець району. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння. Зараз за його життя борються медики, інформує сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Як встановили поліціянти, які негайно виїхали  на місце події, двоє братів вживали спиртні напої, між ними виникла суперечка, в ході якої старший  брат наніс декілька ударів кулаками по голові та в область грудей молодшому. Після цього останній неодноразово падав на підлогу та вдарявся головою.

Наразі чоловік затриманий слідчими у порядку ст.208 КПК України. Йому оголошено про підозру у вчиненні цього злочину і вирішується питання про обранням судом міри запобіжного заходу.

За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. За таке правопорушення передбачено позбавлення волі на строк до 8 років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галка