На Прикарпатті затримали кримінального авторитета, якого за рік вже двічі видворяли з України

06.01.2019 09:38   Джерело: Курс
Опубліковано : Патрік Скеля

«Тенго Гальському» на 10 років заборонено в’їзд на територію країни, пише - Курс.

Читайте також

У Франківську з Бистриці витягнули тіло невідомого чоловіка
За півроку на Прикарпатті трапилось сім умисних вбивств
На Прикарпатті грабіжники зв’язали сільського голову і закатували до смерті його жінку
 

На Івано-Франківщині затримано «злодія в законі» на прізвисько «Тенго Гальський». Як повідомляється на сторінці СБУ у Фейсбук, оперативники спецслужби встановили, що представник кримінальних кіл однієї з країн Південного Кавказу на прізвисько «Тенго Гальський», використовуючи фіктивні документи, незаконно в’їхав на територію України.

За оперативною інформацією, зловмисник прибув до України для координації діяльності організованих злочинних угруповань. «Злодій в законі» мав взяти під контроль перерозподіл грошових потоків від крадіжок, грабежів, розбійних нападів та викрадення автомобілів у столичному регіоні.

Співробітники СБУ затримали зловмисника в одному з комплексів відпочинку в Івано-Франківській області.

Під час затримання правоохоронці виявили у чоловіка пістолет ПМ та підроблені документи для незаконного перебування в Україні.

Вилучені предмети направлено на експертизу.

Наразі вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю) та встановлюються інші обставини протиправної діяльності затриманого.

Як повідомляв УНІАН, за даними поліції, кримінального «злодія в законі» на прізвисько «Тенго Гальський» (справжнє ім'я - Тенгіз Чарая) 2018 року двічі видворяли з України. «Злодію в законі» на 10 років заборонено в’їзд на територію країни.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс