На Прикарпатті грабіжники зв’язали сільського голову і закатували до смерті його жінку

04.02.2018 11:00   Джерело: Панорама Прикарпаття
Опубліковано : Патрік Скеля

Четверо озброєних бузувірів у масках і рукавицях серед ночі увірвалися у помешкання сільського голови і, застосовуючи тортури до нього та дружини, вимагали грошей та коштовностей.

Читайте також

Жахливе вбивство на Прикарпатті: пенсіонерка вбила молотком рідного брата

Ця подія трапилась у березні 2017 року. А у п'ятницю, 2 лютого, відбувся брифінг поліції з приводу затримання групи злочинців, пише - Панорама Прикарпаття.

Нагадаємо, у березні 2017 року четверо бандитів у масках напали на дім війта села Стратин. Грабіжники забрали гроші у сільського голови, побили його та його дружину. 58-річну жінку зловмисники після цього задушили – її смерть настала внаслідок асфіксії.

Про напад у поліцію повідомив син подружжя, який прийшов додому і побачив зв’язаного батька та мертву матір.

«Наразі затримано чотирьох нападників – у Львові, в Луцьку та в Києві. Їхня причетність до справи доведена аналізом ДНК», – розповів Ігор Бабюк, заступник начальника ГУ НП в Івано-Франківській області.

Очільник зазначив, що по цій резонансній справі треба буде провести ще багато роботи, і поліція прикладає всі сили для цього. Адже після злочину бандити «впали на дно», роз’їхались по різних містах, змінили телефони та номери.

Начальник карного розшуку Роман Чекмарьов додав, що крадений автомобіль злочинців - «Фольксваген» на іноземній реєстрації – знайшли у Києві.

Організатор злочинної групи та один із нападників, як повідомили у поліції, – з Калуша. На організаторові – ще багато злочинів. Другий затриманий злочинець з Луцька, третій встиг втекти в Польщу і повернутись, після чого був схоплений.

У зловмисників вилучили бойовий пістолет, радіостанції, наручники, хомути, відмички, маски та багато іншого.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Панорама Прикарпаття