На Прикарпатті пропонують заборонити російську музику, фільми та книги

28.11.2018 18:35   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля
Сьогодні, 28 листопада в Івано-Франківську відбулось засідання постійної комісії обласної ради з питань гуманітарної політики та свободи слова.

Читайте також

Прикарпатця намагались насильно вивезти на роботу до Росії, – завадила поліція

Серед іншого, депутати розглянули питання «Про мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту в будь-яких формах на території Івано-Франківської області», пише - Бліц-Інфо.

Депутат обласної ради, свободівець Ігор Дебенко розповів, що в зв’язку з подіями, що тривають в Україні – 5 років триває війна, від сьогодні вводиться воєнний стан, пропонується встановити мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту в будь-яких формах на території Івано-Франківської області. Він діятиме до моменту повного припинення окупації території України.

«Проект рішення був напрацьований нашою фракцією. Розуміємо, що він має тільки рекомендаційний характер, однак просимо підтримати», - зауважив Дебенко.

У підсумку всі присутні члени комісії підтримали звернення. Його винесуть на наступне засідання сесії облради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews