Два села на Прикарпатті опинилася на карантині через сказ у лисиці

26.11.2018 16:43   Джерело: WestNews
Опубліковано : Патрік Скеля

За результатами Івано-Франківської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби встановлено сказ лисиці, на території мисливських угідь Болехівської МО УТМР, с. Танява Тисівської сільської ради, Болехівської міської ради, пише - WestNews.

Читайте також

На Прикарпатті з’явились довгоочікувані вакцини від сказу (Відео)
На Прикарпатті зафіксовано чергові випадки сказу: у двох селах вже запроваджено карантин

Крім того, виявлено сказ лисиці, на території мисливських угідь Галицької РО УТМР, урочище «За гора» с. Залуква Галицького району Івано-Франківської області.

З метою координації дій з ліквідації захворювання проведено засідання Державних надзвичайних протиепізоотичних комісій при Болехівській міській раді та Галицькій районній держадміністрації, рішенням яких затверджено план заходів з ліквідації сказу, визначено мисливські угіддя даних населених пунктів неблагополучною територією та накладено карантинні обмеження. В осередку захворювання вживаються всі необхідні заходи з локалізації захворювання відповідно до діючої інструкції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews