На Прикарпатті зафіксовано чергові випадки сказу: у двох селах вже запроваджено карантин

Чергові випадки сказу зафіксовано на Коломийщині та Рогатинщині.

24.02.2018 08:47   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

За результатами досліджень Івано-Франківської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби встановлено сказ домашнього собаки у селі Воскресінці Коломийського району, інформує прес-служба Держпродспоживслужби в області, пише - КУРС.

Крім того, відповідно до звіту про результати дослідження патологічного (біологічного) матеріалу виявлено сказ домашнього кота, який належав мешканцю села Чернів Рогатинського району.

Для координації дій з ліквідації захворювання проведено засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Коломийській та Рогатинській районних держадміністраціях.

Рішенням комісій затверджено план заходів з ліквідації сказу, визначено с. Воскресінці Коломийського району та с. Чернів Рогатинського району Івано-Франківської області неблагополучною територією та накладено карантинні обмеження.

В осередках захворювання вживають всі необхідні заходи з локалізації захворювання відповідно до чинної інструкції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews