Не дочекалися вироку: двоє прикарпатців побилися в залі суду

12.11.2018 08:35   Джерело: Галицький кореспондент
Опубліковано : Патрік Скеля

8 червня 2018 року у залі судових засідань №1 Рожнятівського районного суду між двома чоловіками виник конфлікт через гроші, які один з них позичив іншому.

Читайте також

Прикарпатця судитимуть за жорстоке побиття людини
На Прикарпатті суд оштрафував депутата, який на поливаний понеділок поставив синець під оком односельцеві

Сварка переросла у бійку просто в залі суду. Один чоловік двічі вдарив іншого кулаком в обличчя. Конфлікт припинили охоронці, потім потерпілий звернувся до поліції, пише - Галицький кореспондент.

Згодом з’ясувалось, що перед цим нападник, який проживає у селі Сваричів, позичив потерпілому значну суму грошей, які той відмовився повертати. Він подав на боржника до суду, незважаючи на те, що вони є родичами. Коли почався розгляд справи, чоловіки посварилися – нападник каже, що був дуже злий на свого родича через цей борг.

За словами потерпілого, він приніс до суду частину свого боргу, щоб віддати, однак його родичу не сподобалось те, що він віддав не всі гроші. Через це й почався конфлікт, який переріс у бійку. Чоловік попросив покарати агресивного родича по закону, а також пообіцяв повернути йому всі гроші до кінця року.

Суд, вивчивши всі обставини цієї «сімейної» справи, виніс вирок. Нападника визнали винним у спричиненні легких тілесних ушкоджень. Йому призначили покарання у вигляді штрафу в 850 гривень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галицький кореспондент