На Прикарпатті суд оштрафував депутата, який на поливаний понеділок поставив синець під оком односельцеві

29.08.2018 19:07   Джерело: Правда
Опубліковано : Патрік Скеля

Напередодні Дня Незалежності Снятинський районний суд виніс вирок у справі депутата Вільхівецької сільської ради (Городенківський район), якого звинуватили у нанесенні легких тілесних ушкоджень односельцеві (ст. 125 ч.1 КК України), пише - Правда.

Читайте також

Депутат-мільйонер з Прикарпаття отримував компенсацію за проїзд та житло

Як йдеться в опублікованому в Єдиному реєстрі судових рішень судовому вироку, на поливаний понеділок, 9 квітня цього року, депутат сільради, який близько 14.00 повертався із роботи, побачив на вулиці Богдана Хмельницького свого односельця, з яким перебував у неприязних стосунках. Недруг народного обранця сидів в автомобілі разом із товаришем. Депутат підійшов до автівки і розпочав сварку з односельцем, який зрештою вийшов із салону автомобіля і відійшов разом із ним вбік, щоб “поговорити”. Розмова закінчилася одним цілеспрямованим ударом кулака, після якого під правим оком опонента депутата з’явився масивний синець.

Підсудний частково визнав свою вину, однак навіть під час судового засідання поводив себе настільки різко, що суддя змушений був видалити депутата із зали засідання до закінчення судового розгляду.

Вивчивши особу обвинуваченого, суд встановив, що він на обліку в психоневрологічному та наркологічному кабінеті він не перебуває, характеризується позитивно, приймає активну участь у розбудові села, скарг на його поведінку зі сторони жителів села раніше не поступало.

За вчинене кримінальне правопорушення депутатові було призначене покарання у вигляді штрафу — 850 гривень. Цей вирок ще може бути оскарженим до Апеляційного суду в Івано-Франківській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Правда