Поліція затримала всіх шістьох бандитів, які вбили дружину сільського голови Стратина

19.10.2018 23:30   Джерело: Курс
Опубліковано : Патрік Скеля

Правоохоронці завершили досудове розслідування у гучному кримінальному провадженні щодо членів організованого озброєного угруповання, які напали на будинок сільського голови села Стратин на Рогатинщині та вбили його дружину.

Читайте також

П’яний прикарпатець зарізав свого дядька на очах у родини
Суд виніс вирок прикарпатцю, котрий зарізав свого дядька

Нагадаємо, подія трапилася у березні минулого року. Четверо озброєних осіб у масках проникли до будинку сільського голови села Стратин Рогатинського району, пише - Курс.

Грабіжники побили господарів і заволоділи коштами у сумі 10 тис. грн та газовим пістолетом. Внаслідок механічної асфіксії 58-річна жінка померла на місці події. Господаря, 59-річного сільського голову, розбійники залишили зв’язаним у будинку.

Досудовим розслідуванням встановлено, що на початку 2017 року раніше неодноразово судимий житель Івано-Франківської області вирішив створити організовану групу, озброїти її членів вогнепальною зброєю і, таким чином, створив угруповання, до складу якого залучив своїх знайомих.

У березні 2017 року зловмисники вчинили розбійний напад на помешкання подружжя жителів Рогатинського району, в ході якого, вимагаючи інформацію про місце знаходження грошових коштів, умисно позбавили життя дружину потерпілого та заволоділи їхнім майном.

Крім цього, підозрювані у 2017 році вчинили розбійний напад на помешкання жительки Рожнятівського району, в ході якого зв’язали потерпілу та заволоділи належними їй ювелірними виробами на значну суму.

У лютому цього року у поліції відзвітували про затримання чотирьох підозрюваних у вбивстві дружини сільського голови.

Сьогодні у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини повідомили, що затримали всіх шістьох зловмисників у порядку ст. 208 КПК України. Їм обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Обвинувальний акт скеровано для розгляду по суті до Калуського міськрайонного суду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс