Івано-Франківська муніципальна варта просить прикарпатців долучитися до збору продуктів, білизни й одягу для хоспісу

16.10.2018 19:59   Джерело: IfNews
Опубліковано : Софія Скиба

Немічні люди, що доживають свого віку потребують елементарних речей ужитку та їжі Соціальними мережами пройшов флешмоб  на підтримку людей, що потребують хоспісної та паліативної допомоги

Франківка Людмила Лінник на своїй сторінці у фейсбук написала: 

Друга субота жовтня - Всесвітній день хоспісної і паліативної допомоги. 
Флешмоб #Hatson4cpc #КапелюхаНаВуха - єдиний ФБ флешмоб, у якому я беру участь. 
Не всі хвороби лікуються. Не всі люди одужують. Не всі діти стануть дорослими... 
Ба більше - не всі заслуговують на гідне життя. Бо життя, великою мірою, залежить від нас самих і є у зоні нашої відповідальності. 
Але всі, без винятку - усі заслуговують на гідну смерть! Смерть без болю і страждань! 
Паліативна і хоспісна допомога - це про останні дні, а іноді - тижні, місяці, роки життя. Це про милосердя і людяність. 
Звернімо увагу!!!

 

Працівники “Муніципальної варти” Івано-Франківська час від часу провідують хворих в Обласній лікарні допомоги невиліковно хворим Івано-Франківська, - пише mi100.info Допомагають пацієнтам помитися, рухатися та робити інші речі, які для нас здаються банальними, повідомляє “Муніципальна варта Івано-Франківська”.

Дивимося на людей, які колись принесли багато користі у суспільстві. Ось лежить командир вертолітної ескадрильї. А ось чоловік, який колись був досвідченим будівельником. Але тепер вони безпомічні і потребують нашої допомоги. Ми приходимо, допомагаємо їм хоч трохи порухатися, прийняти ванну і інші гігієнічні процедури. Це нелегко, але цим людям у сто разів важче, –  розповідає головний інспектор “Муніципальної варти” Михайло Попадюк. 

“Муніципальна варта” збирає білизну, одяг та продукти та закликає усіх небайдужих долучитися до цього. Телефонувати за номером – 705-888


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews