27-річну жительку Івано-Франківщини судитимуть за спробу вбивства співмешканця

Злочин трапився у грудні минулого року у селі Космач Косівського району.

19.09.2018 17:40   Джерело: Панорама Прикарпаття
Опубліковано : Патрік Скеля

На розгляд до Коломийського міськрайонного суду з апеляційного суду Івано-Франківської області надійшов обвинувальний акт про вчинення кримінальних правопорушень передбачених частиною другою статті 15 (замах на злочин) та частиною першою статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Читайте також

П’яний прикарпатець зарізав свого дядька на очах у родини
Суд виніс вирок прикарпатцю, котрий зарізав свого дядька

Обвинувачена – 27-річна жителька села Космач Косівського району, раніше не судима, повідомляє прес-служба  суду, пише - Панорама Прикарпаття.

Злочин стався 19 грудня 2017 року у домі підсудної.  Відповідно до матеріалів досудового розслідування, жінка, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, схопила зі столу ніж та нанесла співмешканцю декілька ударів у життєво важливі ділянки тіла.

Слідством встановлено, що жінка свій злочинний умисел не довела, оскільки потерпілого забрали в реанімаційне відділення Косівської ЦРЛ.

Такі дії органи досудового розслідування кваліфікували за  частиною другою статті 15 (замах на злочин), частиною першою статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Кримінальне провадження у вказаній справі розглядатиме колегія суддів: головуючий суддя – Беркещук Б. Б., судді – Веселов В. М. та П’ятковський В. І.

Вчора, 18 вересня, не відбулось підготовче судове засідання по цій кримінальній справі, через неявку обвинуваченої та потерпілого. Справу призначено на 15:00 10 жовтня 2018 року.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Панорама Прикарпаття