У ДТП на Франківщині померла молода мати з маленькими дітьми

Водій мікроавтобуса та його семеро пасажирів теж отримали різного ступеня травми, їх доставлено до лікарні.

08.09.2018 19:35   Джерело: IF Область.Онлайн
Опубліковано : Патрік Скеля

22-річна жінка та їі двоє малюків- двох та одного року, померли вчора, 7 вересня, в страшній аварії під Коломиєю, також помер 35-річний водій автомобіля.

Читайте також

Прикра ДТП на Прикарпатті: трирічна дитина раптово вибігла на дорогу
ДТП на Прикарпатті: травмувалася 12-річна дівчинка
У Франківську ВMW влетіло в яму на дорозі і перекинулось (Фото)

Вчора, близько четвертої години дня, в автомобільній катастрофі під Коломиєю загинуло четверо люлей, двоє з них – ще зовсім малюки. Сталося все через неуважність 35-річного водія легковика «Рено Меган», який виїхав на зустрічну смугу руха. Автомобіль, пасажирами якого були жінка та її двоє малолітніх діток, зіткнувся з  мікроавтобусом синього кольору, пише - .

Через таку силу удару передні частини обидвох автівок майже вщент розтрощило. Жінка з дітьми померли на місці, а от 35-річний водій попрощався з життям вже в реанімації.

Варто зауважити, що загиблі в автокатастрофі громадяни були уродженцями та мешканцями Закарпатської області, селища Біла Церква, повідомляє управління з питань цивільного захисту ОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IF Область.Онлайн