Відомий франківець поділився враженнями від оновленого меню в потязі «Київ-Івано-Франківськ» (Фото)

12 червня «Укрзалізниця» презентувала пілотний проект гарячого харчування у нічних потягах. Франківець поділився досвідом побаченого і скуштованого.

31.07.2018 21:40   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Директору з економіки і фінансів Укрзалізниці, іванофранківцю Андрію Рязанцеву випала нагода протестувати нове гаряче харчування «Перша Проба» у потязі Київ-Івано-Франківськ, пишуть Версії з посиланням на Галку.

Читайте також

Самогубство через ревнощі: молодий актор кинувся під потяг
«Потяг рушив о 22.27. Вся моя весела команда вмостилася у купе і зажадала вечерю. Я набрав номер вказаний на меню , яке знайшов на столі. Трубку підняли миттєво і кожен замовив те , що йому видалось найбільш привабливим. Слід відзначити, що асортимент виявився достатньо великим та різноманітним», – пише він на свої сторінці в Facebook.

Загалом компанія замовила: Гаспачо, пасту з соусом Болоньєзе, курячий бульйон, грибний суп, печиво Макарун, Боржомі , Кока-Колу, серветки.

Андрій Рязанцев розповідає, що вже за 15 хвилин з’явилась дівчина, яка принесла замовлення і пішла розігрівати в купе провідника ті страви, які мають бути гарячими. За вечерю компанія заплатили 274 гривні.

http://www.galka.if.ua/wp-content/uploads/2018/07/pz11.jpg

«Страви виявились смачними і швидко були використані за призначенням. Макаруни отримали «приз глядацьких симпатій» і малі перетелефонували повторно, щоб замовити ще дві упаковки. Незважаючи , що на той момент вже було трохи за північ, протягом 10 хвилин та сама дівчина їх принесла», – додає Андрій.

Єдиним недоліком, зазначає чоловік, було те що грибний суп довелося розігрівати двічі. Він припускає, що продукти до їх подачі клієнтам, зберігаються у замороженому або глибоко охолодженому стані.

http://www.galka.if.ua/wp-content/uploads/2018/07/pz1.jpg

У підсумку Андрій Рязанцев поставив – 5 балів за обслуговування та зручність, та 4 за смак та якість страв.

«Нічим не гірше за харчування в літаках чи закладах швидкого харчування у Києві», – зазначає він.

http://www.galka.if.ua/wp-content/uploads/2018/07/p.jpg


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews