Самогубство через ревнощі: молодий актор кинувся під потяг

29.06.2018 22:42   Джерело: WestNews
Опубліковано : Патрік Скеля

популярне


Актор вирішив покінчити життя самогубством через конфлікт з коханою дівчиною на тлі ревнощів. Трагедія сталася в Миколаєві. Спершу 26-річний молодий чоловік  хотів кинутися під автомобіль, проте потім вибрав поїзд.

Читайте також

Спроба самоспалення у Франківську: 53-річний франківчанин облився бензином і погрожував суїцидом
Франківські патрульні врятували чоловіка, який хотів вчинити самогубство

Про це пише WestNews із посиланням на видання Новости-N.

Зазначається, що у  загиблого сталася серйозна суперечка з дівчиною на фоні ревнощів. Саме це й підштовхнуло його на фатальний крок.

Перед трагедією, машиніст посигналив хлопцю гудком, однак він не відреагував, а коли тепловоз наблизився – несподівано кинувся і поклав голову на рейки. У результаті колеса потяга відрізали йому голову, яку відкинуло приблизно на 100 метрів.

У самогубці знайшли передсмертну записку, адресовану його подрузі, з якою вони тривалий час жили разом, проте не перебували в офіційному шлюбі. У ній молодик признається дівчині у коханні та стверджує, що не може без неї жити.

Окрім того, у записці йдеться, що спочатку актор хотів кинутися під автомобіль, проте потім вибрав поїзд.

Як з’ясувалося, що загиблий прописаний в Харківській області, працював актором у ляльковому театрі. До Миколаєва нібито приїхав з театром для виступів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews