На Прикарпатті горе-матір, яка вбила шестирічну дочку, хочуть відправити на примусове лікування

01.07.2018 21:55   Джерело: Місто
Опубліковано : Патрік Скеля

28 березня підозрювана жителька одного із сіл Косівського району, взявши до рук молоток, нанесла ним удари у життєво важливі ділянки тіла власній 6-річній доньці. Дотепер тривало слідство. Матір перебуває в тюрмі.

Читайте також

Резонансне вбивство на Прикарпатті: донька вбила батька та хотіла надурити лікарів
Подробиці жахливого вбивства на Франківщині: мати просила викликати швидку для доньки (Відео)

Нагадаємо, 30 березня, оцінивши всі надані докази та врахувавши інші обставини справи, Івано-Франківський міський суд ухвалив застосувати щодо підозрюваної міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без визначення грошової застави. Йшлося про те, що жінці загрожує довічне ув’язнення, пише - Місто.

Відділом слідчого управління ГУНП минулого місяця завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому 28 березня 2018 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України («Умисне вбивство малолітньої дитини»). Досудовим розслідуванням встановлено, що 28 березня близько 01 години жителька с. Вербовець Косівського району, на ґрунті психічних розладів позбавила життя свою малолітню дочку, 2011 року народження, наносячи їй молотком ряд цілеспрямованих ударів по голові. В результаті, спричинивши їй черепно-мозкову травму і перелом кісток черепу.

21 червня 2018 року клопотання про застосування медичних заходів примусового характеру щодо підозрюваної у вчиненні злочину, передбаченого п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України направлено до суду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто