Подробиці жахливого вбивства на Франківщині: мати просила викликати швидку для доньки (Відео)

Дитину жінка забила молотком до смерті.

30.03.2018 16:39   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У ніч на 28 березня на Косівщині, у селі Вербовець 31-річна жінка вбила свою шестирічну доньку. До свого сьомого дня народження вона не дожила трохи більше місяця.

Читайте також

Жорстоке вбивство на Прикарпатті: жінка забила молотком до смерті семирічну доньку

Свою провину вона визнала, але поліції розповіла, що має проблеми з психікою. Начебто чергове загострення в неї почалося за кілька годин до вбивства. Односельці приголомшені: нічого підозрілого за жінкою не помічали, повідомляє - Галицький кореспондент з посиланням на ТСН.

Відомо, що горе-мати жила з донькою сама, оскільки чоловік на заробітках у Чехії. Якраз через те, що він начебто відмовився приїжджати додому на Великдень, вона і «зігнала злість» на дитині.

Коли зрозуміла, що накоїла, побігла до сусідів та голосила, що вбила дитину і просила викликати швидку.

«Вона стоїть на колінах на сходах. Каже: біжіть швидко до мене, бо я вбила дитину. Каже, що воно так хрипить. Може, викличемо швидку?» — розповідає сусідка.

Однак, коли карета швидкої приїхала, то лише констатувала смерть дитини. У селі таким вчинком матері шоковані, кажуть, сім’я була благополучна і нічого поганого за неї не помічали. У школі відзначають, що дівчинка завжди була доглянутою та життєрадісною, а мама водила її на уроки.

Свекруха, яка живе у сусідньому селі, отримала інфаркт, коли дізналася про те, що сталося, а брат жінки, який живе на Вінничині, вже їде на Косівщину.

Наразі поліція з’ясовує, чи мала право жінка виховувати дитину, відкрито кримінальне провадження.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews