Найкрасивіший чоловік світу з Прикарпаття розповів, як він став переможцем міжнародного конкурсу краси (Відео)

17.05.2018 23:39   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Актор театру і кіно з Прикарпаття Богдан Юсипчук був визнаний найгарнішим чоловіком на світовому конкурсі Mister Sea World 2018.

Читайте також

Співачка з Івано-Франківська перемогла у суперфіналі пісенного конкурсу «Караоке без кордонів Live»

В Перу Богдан став першим в історії України переможцем міжнародного чоловічого конкурсу краси, пише - WestNews.

Йому 29 років, народився у Києві, але потім переїхав з батьками до міста Косів, що на Прикарпатті. Займався греко-римською боротьбою, отримав звання майстра спорту, має дві освіти – художника та актора. Знімався у фільмах та серіалах, зокрема «Гвардія», «Тіні незабутих предків», «Крути 1918». Богдан Юсипчук володар титулів «Містер Україна» та «Містер Конгеніальність» у Великій Британії.

«Насправді слово краса, яке можна застосувати до чоловіка. Чоловік може бути харазматичним та привабливим, але не красивим. Конкурс краси закінчується у перший же день, як ти приїжджаєш туди. Далі починається конкурс стратегів, тактиків, психологів. Тому, що якби це був просто конкурс краси нас би відбирали по фотографіях, хто найкрасивіший, найпропорційніший, найпідкачаніший», – розповів Богдан Юсипчук.

Детальніше у сюжеті Сніданок 1+1:


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews