В Івано-Франківську ще один заклад спіймали на продажі алкоголю неповнолітнім

30.03.2018 18:39   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

популярне


Днями робоча група з питань виявлення фактів продажу алкоголю неповнолітнім в Івано-Франківську здійснила черговий рейд. В ході відпрацювань завітали до популярного в місті закладу
«Чікен Хат», що на Грушевського, 1/1Б, пише - Репортер.

Читайте також

Марцінків зізнався, коли вживав алкоголь і давав хабарі
Неподалік франківського вокзалу вартові знайшли схованку з сурогатом

Рейдова група виявила там підозрілих осіб, які, як з’ясувалося, були неповнолітніми. Молоді люди пили пиво. Персонал закладу не вважав за потрібне поцікавитися їхнім віком, йдеться у спільноті Тверезий Франківськ.

«З адміністрацією закладу проведено профілактичну бесіду та відібрано пояснення з приводу зазначеного інциденту. Представниками сектору ювенальної превенції ГУ НП складено протокол за статтею 156 кодексу України про адміністративні правопорушення, а саме – продаж алкоголю неповнолітнім».

Робоча група наполегливо звертається до представників та власників торгових закладів із закликом не продавати алкоголь неповнолітнім, не порушувати закон, бути свідомими та відповідальними.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews