Неподалік франківського вокзалу вартові знайшли схованку з сурогатом

30.03.2018 15:15   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
Дві сумки набиті сурогатним алкоголем виявили працівники «Муніципальної варти» неподалік Залізничного вокзалу. Всередині було аж 35 пляшок.

Читайте також

Марцінків зізнався, коли вживав алкоголь і давав хабарі

А оть продавця виявити не вдалось. Про це йдеться на сторінці «Муніципальна Варта Івано Франківськ» у соцмережі, пише - Бліц-Інфо.

«Помітив між кіосками великий пакет без нагляду, - розповідає головний інспектор «Варти» Віталій Кірік. - Голосно запитав чий він - не відізвався ніхто. Обережно заглянув усередину - а він набитий безакцизними пляшками».

З досвіду, працівники «варти» знають, що продавці основну партію алкоголю ховають далі від місця продажу. Тому взялися шукати схованку. І не дарма.

«Позаду кіоску побачили картонний ящик, - розповідає Віталій Кірік. - А під ним ще більша сумка з сурогатом. За нашими підрахунками в обох пакунках - 12 літрів. Можна наповнти велике відро». 

Вартові щодня виливають велику кількість подібного спиртного. Але наразі для однієї «точки» це рекорд.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо