Франківська школярка дивує мережу своїми кулінарними шедеврами (Фото)

22.03.2018 21:37   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У підлітковому віці багато дітей мають певне хобі, хтось за порадою батьків ходить на танці, музику, спортивні гуртки,  є чимало й таких котрі потрапляють постійно в неприємні ситуації, все ж таки перехідний вік відомий майже кожним батькам. І дуже чудово коли дитина самостійно знаходить собі заняття, котре окрім задоволення приносить ще й дохід,  а тим паче якщо ця справа не під силу і багатьом дорослим.

Читайте також

За прикарпатською школяркою цілий рік спостерігатиме знімальна група

Мова йде про 15-річну школярку із Івано-Франківська, Анастасію Іванишин, котра вже можна сказати займається власною справою, бізнесом, котрий приносить дівчині й певний дохід, повідомляє - Франик.

Настя випікає неймовірні торти, тістечка, котрі за виглядом і смаком можуть конкурувати із випічкою з найпопулярніших кондитерських міста.

Школярка створила сторінку в соціальних мережах, де почала викладати фотографію своїх робіт, а відтак у дівчини з’явилися перші замовлення, котрих на сьогоднішній день вже надходить доволі багато.

Своє кулінарне хобі дівчина вміло поєднує з безліччю інших важливих справ, таких як навчання, підготовка до ЗНО, грою в волейбол, ну і звісно ж з відпочинком.

Настя розповідає, що готувати любила ще з зовсім маленького віку, правда смачно виходити в неї почало лише пару років тому.

Тепер дівчина має безліч планів на майбутнє, котрі скоріш за все будуть пов’язані саме з кулінарією. Окрім цього школярка хоче спробувати свої сили у телевізійному шоу «Мастер шеф. Підлітки», так що можливо зовсім скоро, ще одна землячка буде прославляти місто з телевізійних екранів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews