За прикарпатською школяркою цілий рік спостерігатиме знімальна група

22.03.2018 07:53   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Різноманітними телевізійними шоу вже нікого не здивуєш. Безліч прикарпатців неодноразово брали участь у різноманітних реаліті. Знімальні групи провідних телеканалів країни, не раз бували в наших краях, щоб відзняти потрібний для глядачів кадр.

Читайте також

Громада з Прикарпаття виграла мільйон у телевізійному шоу (Відео)
Двоє прикарпатців взяли участь у телевізійному шоу в спекотній Індії (Фото)

Та цього року, знімальна група одного з проектів, що розпочинає телеканал СТБ, буквально поселиться у місті Калуш, повідомляє - Франик.

Справа в тому, що в понеділок, 19 березня, у Калуші розпочалися зйомки унікального шоу, котре в Україні знімається вперше, але вже є досить популярним у Британії.

Проект називається «Цієї миті рік потому», ведучою шоу стала Даша Трегубова, а головною героїнею учениця Калушського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №10- ліцей».

В центрі сюжету, головна героїня, котра має певну мрію, в даному випадку калушанка хоче схуднути, вона приходить в студію де її чекає ведуча проекту, дівчата спілкуються, визначають головну мету котра повинна бути досягнута до завершення зйомок і ось протягом 365 днів, дівчина повинна власними зусиллями досягнути цієї мети, а знімальна група протягом року буде фіксувати її успіхи чи невдачі.

Для глядачів цей рік пройде за годину, адже саме стільки часу приблизно триватиме вже готова програма.

Щодо головної героїні, то крок дуже відважний, напевно не просто буде весь рік жити під прицілом телекамер.

Вже в понеділок знімальна група побувала у шкільній їдальні, відзняли декілька повсякденних моментів, котрі проживає героїня майже щодня, побували і на заняттях.

Ну а кінцевий результат можна буде побачити ще не скоро, та будемо надіятися, що дівчина не дарма погодилася на такий відважний крок і результат виправдає себе.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews