Стало відомо прізвище прикарпатського сільського голови, котрий попався на хабарі в 100 тисяч гривень

16.03.2018 08:40   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У середу, 14 березня, військова прокуратура спільно із прикарпатськими правооохоронцями та оперативниками УЗЕ задокументували злочинну діяльність голови однієї із сільських рад на Прикарпатті.

Читайте також

Домовитись не вийшло: на Прикарпатті двоє чоловіків намагалися дати поліцейським хабаря
Справа рекордного хабаря на Прикарпатті: Жовнір не з'явився до суду (Відео)

Стало відомо, що на хабарі в 100 тисяч попався війт Верхньолипицької сільської ради Володимир Галушка, пише Фіртка з посиланням на Франик.

Очолює дану сільську раду Володимир, вже дуже давно, ще із 1998 року. Його сільрада найбільша у Рогатинському районі, адже до неї входить декілька сіл: село Гоноратівка, Городиська, Зеленів, Лопушня і селище Малинівка.

До того, як Володимир очолив сільську раду, він десять років працював інженером-землевпорядником. Також встиг побувати членом партії «Наша Україна».

Щодо хабаря, то війт його планував взяти за допомогу громадянину в отриманні земельної ділянки площею в 14 га. Останній хотів орендувати цю землю.

Хабар війт все таки встиг взяти, але використати - вже не зміг. Вся сума була виявлена і вилучена при огляді його кабінету.

Сам війт, дану ситуацію ще не коментував. Відомо лише з минулорічних інтерв’ю, що пан Володимир позиціонує себе, як трудоголік і дуже любить власну роботу.

На разі по цій справі ведуться різноманітні пошукові дії, визначаються всі фігуранти даної історії, а надалі буде вирішуватися питання, щодо повідомлення винним про підозру.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews