На Франківщині військовослужбовця затримали на хабарі (Фото)

08.03.2018 22:36   Джерело: Версії
Опубліковано : Патрік Скеля

популярне


7 березня заступник військового прокурора Івано-Франківського гарнізону Павло Книш повідомив ЗМІ про затримання військовослужбовця на вчиненні хабарництва.

Читайте також

Справа рекордного хабаря на Прикарпатті: Жовнір не з'явився до суду (Відео)

За його словами, під час отримання неправомірної вигоди від підлеглого було затримано військовослужбовця 1974 року народження – на території військової частини у с. Ценжів Тисменицького району, пишуть - Версії.

 

Як заявив Павло Книш, слідчі управління Нацполіції під процесуальним керівництвом військової прокуратури Івано-Франківського гарнізону, а також спільно з оперативними працівниками Управління захисту економіки, було затримано старшого прапорщика військової частини на отриманні хабаря у розмірі 300 доларів від військовослужбовця саме цієї частини.

«За вчинення дів’язаних з виготовлення документів на звільнення зі служби вказаного військовослужбовця, а також нездійснення доповідей про відсутність даного військовослужбовця на службі протягом періоду виготовлення даних документів»,- додав заступник військового прокурора. Заявник і затриманий є учасниками бойових дій в зоні АТО.

На сьогодні хабарника затримано та оголошено йому підозру за ч. 3. Ст. 368 ККУ, яка передбачає покарання від 5-10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Військова прокуратура подала клопотання до суду про вжити запобіжних дій щодо затриманого – тримання під вартою та відсторонення від посади.

Даний факт зареєстрований ще в січні 2018 р. Проводилися негласні слідчі дії із залученням оперативних підрозділів та залученням свідка, тобто заявника, який викрив хабарника.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Версії  




ОТБ Галичина

Радіо

TeNews Radio УХ Радіо

Архів новин

Вверх
Вниз