У Старому Лисці двоє хлопців винесли господаря з палаючого будинку

12.02.2018 23:37   Джерело: Галицький кореспондент
Опубліковано : Патрік Скеля

Вчора, 11 лютого, на Тисмениччині у с. Старий Лисець трапилась пожежа житлового будинку з дерев’яною прибудовою.

У ній ледь не загинув господар поменшання, але двоє місцевих хлопців врятували його. Про це повідомив сільський голова Старого Лисця Анатолій Лущак, пише - Галицький кореспондент.

Читайте також

У Надвірнянському районі в пожежа загинув інвалід

«Назар Макогон та Олег Гаврилів, повертаючись із парубкування, побачили палаючий будинок громадянина с. Ст. Лисець Матієшина Василя Семеновича, вул. Садова 6/А. Не розгубившись, хлопці підняли тривогу та винесли з палаючого будинку господаря», – пояснює  Анатолій Лущак.

За декілька хвилин на допомогу прибула Старолисецька МПО, згодом – екіпажі поліції, РЕС, газова служба, та  рятувальники РВ ДСНС.

«Небезпека була у тому, що поблизу було багато будівель», – пише сільський голова та додає, що для ліквідації пожежі задіяли вісім вогнеборців, які використали десять цистерн води.

Пожежу ліквідували о 6.45.

«Щира подяка всім службам, а особливо Назару і Олегу та всім небайдужим громадянам, які проявили свій громадянський обов’язок!» – додає Лущак.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галицький кореспондент