Жінка з Прикарпаття задушила новонароджену дитину

12.01.2018 08:47   Джерело: МІСТО
Опубліковано : Патрік Скеля

Прокуратура Чернівецької області підтримувала публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за обвинувачення 21-річної уродженки Івано-Франківської області у скоєнні кримінального правопорушення, пише - МІСТО.

Читайте також

Жорстоке вбивство: чоловік десять разів вдарив односельця сокирою, тіло викинув на дорогу

Встановлено, що 20 січня 2017 року підсудна, перебуваючи на 9-му місяці вагітності, свідомо приховуючи зазначений факт від оточуючих, самостійно народила за місцем свого тимчасово проживання ( у м. Чернівці Чернівецької області) цілком здорову дівчинку, про це інформує прокуратура Чернівецької області.

Відразу після пологів,  жінка перебуваючи в обумовленому пологами психологічному стані, діючи з раптово виниклим умислом на умисне вбивство новонародженої дитини, виготовила кляпи з туалетного паперу та умисно помістила їх в ротову порожнину немовляти. Переконавшись, що дівчинка померла, помістила тільце в поліетиленовий пакет та залишила його в підсобному приміщенні будинку, в якому проживала.

Шевченківський районний суд м. Чернівці визнав обґрунтованими доводи сторони обвинувачення та засудив жінку до двох років шести місяців позбавлення волі, повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: МІСТО