У франківських школах почали готувати за рецептами відомого шеф-кухаря (Фото)

05.09.2019 09:41   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
У школах Івано-Франківська почали готувати страви за збіркою рецептів від шеф-кухаря Євгена Клопотенка.

Читайте також

Стало відомо, скільки картоплі та мяса з'їдають прикарпатці за рік
На Прикарпатті місцеві жителі самотужки взялись будувати школу (Відео)

Нагадаємо, під час серпневої конференції освітян, яка проводилась у Києві директор департаменту освіти та науки МВК Ігор Максимчук повідомив, що у франківських школах з початку нового навчального року впроваджуватимуть нове шкільне меню, пише - Бліц-Інфо.

За його словами, впроваджувати нове меню у всіх школах одночасно не будуть. Спочатку для цього визначать декілька пілотних шкіл.

Наразі новим меню вже похвалилась школа-ліцей №3.

«А у нас нові страви від Євгена Клопотенка!!! Стравою дня сьогодні є курка по-італійськи. Смакота!!! А ви вже коштували?», - йдеться на сторінці школи.

Дітям пропонують на вибір і салати, і перші та другі страви, приготовлені із нового «Збірника рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах», у яких поєднуються різні корисні для здоров’я продукти.

Довідка: Євген Клопотенко - український кулінарний експерт, шеф-кухар, бізнесмен, телеведучий. Переможець проекту «МастерШеф», засновник соціального проекту зі зміни культури харчування «CultFood».




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо