На Прикарпатті громада прийшла до депутата додому, щоб змусити його ходити на сесії (Відео)

У Загвізді 11 з 22 депутатів не з’являються вже на третю поспіль сесію сільської ради.

05.09.2018 23:41   Джерело: Курс
Опубліковано : Патрік Скеля

Представники громади завітали додому до депутата сільської ради від БПП «Солідарність» Петра Кардаша, який разом з іншими сімома депутатами від цієї партії не ходить на сесію. Також сесії не відвідують три самовисуванці. Людей зустріла дружина депутата, пише - КУРС з посиланням на Zahvizdya.news.

Читайте також

На Прикарпатті суд оштрафував депутата, який на поливаний понеділок поставив синець під оком односельцеві

«Ну я вам сказала, що це неприйомний день!», «Він прийшов у мене з роботи, і він не залишить домашню роботу», «Він сказав, що не приймає», – такими словами відбивалась вона від громади.

«Як треба було його вибрати, то він ходив до кожного, і стояв, і говорив, і що вам треба… а тепер він не має 2 секунди? Це не по-людськи», – відповіла мешканка цього округу дружині депутата.

«Моя дитина від 2014 року в АТО. Ви йому перекажіть, що прийшла його хімічка», – звернулася до дружини депутата його колишня вчителька, син якої атовець і чекає рішення по землі від сільської ради.

Сільська рада не працює більш як місяць. Досі не прийнятий регламент сільської ради. Невирішеними залишаються питання щодо виділення коштів на співфінансування ремонту центральної дороги та групи продовженого дня для двох шкіл. На розгляд також чекають земельні питання селян.

Загвіздянська ОТГ досі залишається поза перспективним планом територій громад області і, якщо не змінить цього статусу до 15 жовтня, то 2019 рік розпочне без шансів на розвиток та з малим бюджетом, сформованим через Тисменицьку РДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс