У Бурштині підліток вночі викрав мікроавтобус

02.09.2018 19:38   Джерело: Галицький кореспондент
Опубліковано : Патрік Скеля

В Бурштині підліток викрав мікроавтобус, який стояв біля будівлі міської ради.

Читайте також

На Городенківщині затримали викрадача теляти з фермерського господарства

У січні 2018 року хлопець побачив незамкнутий Mercedes Benz 208 і вирішив сісти в нього погрітись. Згодом йому прийшла в голову думка пошукати гроші – але у салоні «Мерседеса» він знайшов лише дублікат ключа, який і забрав з собою, пише - Галицький кореспондент.

30 квітня, через три місяці, хлопець знаходився поблизу будівлі міської ради, де близько 04:00 знову побачив той же мікроавтобус. Він вирішив викрасти транспортний засіб – відімкнув двері ключем, завів двигун та поїхав у напрямку виїзду з Бурштина. Однак на дорозі його зупинили поліцейські, які патрулювали місто.

Хлопець зізнався у скоєному та попросив його суворо не карати. Стало відомо, що він – неповнолітній, навчався у Рогатинській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті, раніше вже двічі попадався поліції на крадіжках і перебуває на обліку в психіатра. Мати підлітка участі у вихованні сина не приймає.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галицький кореспондент