У Івано-Франківську школярі їздитимуть безкоштовно у новому навчальному році

З першого вересня батьки учнів Івано-Франківщини матимуть змогу на чомусь таки заощадити. У вихідні, святкові дні та канікули проїзд потрібно буде оплачувати.

28.08.2018 21:25   Джерело: IF Область.Онлайн
Опубліковано : Патрік Скеля
Очільник Іано-Франківська поділився радісною звісткою у себе на сторінці на Facebook. Руслан Марцінків написав, що із стартом нового навчального року школярі й дальше будуть мати право на безоплатний проїзд у громадському таксі.

Читайте також

На Прикарпатті місцеві жителі самотужки взялись будувати школу (Відео)

Мер міста зауважив, що мова йдеться не тільки про автобуси, тролейбуси комунальної власності, а також і про транспортні засоби, котрі належать приватним перевізникам, пише - .

У всі дні, котрі призначені для навчання із наявністю належного документу учні їздитимуть безкоштовно. Для цього варто обзавестися чинним учнівським квитком. Відтак, з 1 вересня 2018 року,  з 7:00 до 19:00 проїзд безкоштовний.

Для школярів навчальних закладів номер 1, 6, 11 та 22 час збільшили на декілька годин. безоплатно можна буде їздити із  7:00 ранку до 21:00 вечора.

Також, у суботу вихованці школи №1, номер 11 та Української гімназії №1 їздитимуть безкоштовно з 7:00 до 21:00.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IF Область.Онлайн