На Прикарпатті винуватця п’яної ДТП, в якій травмувалися двоє осіб, засудили до трьох років тюрми

25.06.2018 11:57   Джерело: Курс
Опубліковано : Патрік Скеля

Днями Калуський міськрайонний суд виніс вирок водію «Opel Kadett», який скоїв аварію у селі Вістова Калуського району.

Читайте також

Через ДТП на Київщині до лікарні потрапили 12 постраждалих

13 жовтня 2017 року четверо осіб на автомобілі «Opel Kadett» поїхали у село Мислівка на гриби. У лісі вони розпивали алкоголь. Жінка, яка їхала за кермом до лісу, попросила обвинуваченого їхати назад, пише - Курс.

Будучи в стані алкогольного сп’яніння, водій «Opel Kadett» у селі Вістова вирішив обігнати автомобіль, що їхав попереду нього. Виїхавши на смугу зустрічного руху, авто зіткнулося із мікроавтобусом «Volkswagen LT».

У результаті зіткнення двоє пасажирів «Opel» отримали травми. В одного – перелом ключиці зі зміщенням, в другого – закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, травма грудної клітки з переломами ребер, закритий перелом кісток тазу та рвана рана на голові.

У суді чоловік визнав свою вину та сказав, що, здійснюючи обгін, думав проскочити між автомобілями, але його машину занесло і сталося зіткнення. У вчиненому щиросердечно розкаявся та визнав цивільні позови.

Перша потерпіла заявила до винуватця аварії цивільний позов на 36 тисяч гривень матеріальної та 40 тисяч гривень моральної шкоди.

Друга потерпіла – власниця машини – просила стягнути з винуватця 10 тисяч метеріальної шкоди – витрат на лікування, 25 тисяч грн за пошкодження машини та 30 тисяч моральної шкоди.

Прокурор просив призначити обвинуваченому покарання у вигляді позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Суд визнав чоловіка винним і призначив 3 роки позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 1 рік.

Також суд задовольнив цивільні позови потерпілих.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс