На Прикарпатті смуглява злодійка на ринку вкрала у жінки понад 20 тисяч гривень (Фото)

14.06.2018 17:32   Джерело: WestNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Вчора, 13 червня,на Прикарпатті поліцейські затримали жінку, яка викрала гаманець  у  відвідувачки.

Читайте також

На Прикарпатті злодій-рецидивіст знову скоїв пограбування
На Прикарпатті поліція затримала рецидивіста, який причетний до серії крадіжок (Фото)

Перебуваючи на ринку в Городенці, потерпіла купила потрібний товар і  направилася до виходу. У цей час у жінки, яка проходила поруч заявниці,  порвався пакет  із картоплею, що привернуло увагу ближніх і раптом почалась якась  тиснява.  Потерпіла  відчула, як невідома особа при цьому витягнула з її рюкзака  гаманець та почала  втікати, пише - WestNews.

Схвильована та перелякана жінка почала наздоганяти злодійку та кричати їй вслід. Неподалік знаходились правоохоронці, які відразу  відреагували на  галас та затримали крадійку. Нею виявилась 56-річна жителька Коломийщини.

Під час поверхневого огляду  у зловмисниці виявлено та вилучено викрадений гаманець потерпілої в якому було  21000 гривень. Після проведення слідчих дій речові докази  повернуть  власниці.

Зловмисницю перевіряють на можливу причетність до вчинення інших подібних злочинів.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно санкції статті їй  загрожує покарання від мінімального – у вигляді штрафу, до максимального – позбавлення волі на строк до трьох років. Проводиться слідство.

В ході проведення слідчих (розшукових) заходів правоохоронці на підставі обгрунтованих доказів встановили осіб, причетних до цього злочину, незважаючи на той факт, що заявник повідомив про крадіжку через тиждень з часу її скоєння. 

Ними виявилися два відвідувачі кафе. Одному із них 20, іншому 21 рік, жителі різних сіл району.

З’ясовано, що молоді люди, перебуваючи у відпочинковому закладі, помітили як відвідувач вийшов на вулицю, залишивши на столику гаманець, у якому було 1800 грн., 3540 польських злотих, 50 молдавських лей, 20 доларів США та 35 євро. Скориставшись ситуацією: вісутністю довкола свідків, вони привласнили чуже.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews