Принципова позиція прокуратури на Прикарпатті: особа, яка вчинила замах на вбивство, сидітиме за гратами 12 років

03.06.2018 08:44   Джерело: WestNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Прокуратурою Івано-Франківської області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо особи, яка вчинила замах на вбивство з корисливих мотивів та розбійний напад, поєднаний із насильством.

Читайте також

Замах на президента та збройне захоплення ВР: ЗМІ опублікували текст підозри Рубану

Як повідомив заступник начальника відділу прокуратури області Сергій Боровик, після скасування за апеляційною скаргою прокуратури області попереднього вироку суду Калуським міськрайонним судом злочинця визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень та засуджено до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна, пише - WestNews.

Нагадаємо, що на початку липня 2007 року в м. Івано-Франківську нападник, озброївшись колото-ріжучим предметом типу ножа, з метою заволодіння грошовими коштами потерпілого в розмірі 8 тис. доларів США, 14 тис. 200 євро та 30 тис. грн, наніс йому 4 цілеспрямовані удари в життєво важливі ділянки тіла – шию і грудну клітку.

Потерпілому вдалося втекти з місця події та отримати  своєчасну медичну допомогу.

На час слідства з 2007 по 2014 роки підозрюваний переховувався від правоохоронних органів та перебував у розшуку.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews