Житель Прикарпаття крав на роботі пістолети, міни, гранати і ракети (Фото)

19.05.2018 22:42   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У селищі Делятин Івано-Франківської області правоохоронці затримали 62-річного місцевого жителя, колишнього військовослужбовця.

Читайте також

Озброєна банда зухвало грабує киян в центрі столиці
На Прикарпатті затримали нетверезого водія, який мав при собі холодну зброю

У п’ятницю, 18 травня, працівниками Надвірнянського відділу поліції спільно із працівниками УСБУ в Івано-Франківській області під процесуальним керівництвом прокуратури вилучено зброю та боєприпаси у домоволодінні жителя Надвірнянщини, пише - Панорама Прикарпаття.

В ході досудового розслідування розпочатого за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ правоохоронці встановили, що місцевий житель одного із сіл району зберігав військові засоби ураження на території власного господарства.

Зокрема, під час обшуків у помешканні та господарських будівлях 62-річного зловмисника правоохоронці виявили та вилучили гладкоствольну рушницю БМ-10, предмети схожі на рушниці, 4 сигнальні ракети, 3 сигнальні міни, 4 підривачі типу М1, 6 запалів УДЗ, гранати РГД-5 в кількості 10 штук, 4 гранати РГН, 1 граната РГО, 3 електродитонатори, одноканальний порох у кількості 7 малих мішечків, 7 гранат ВОГ-25, 2 гранати ВОГ-17, 3 вибухових пакети, 3 ручні димові гранати, 20 гранат Ф-1, УЗРГМ (запал) у кількості 26 штук.

Також виявили 1 пістолет Макарова, 1 автомат АКСУ, 4 штик-ножі, 6 цинків із патронами 5,45 мм. – загальною кількістю 6480 патронів, 2 цинки із патронами 7,62 мм. – загальною кількістю 2160 патронів, 2 цинки із патронами 9 мм. – загальною кількістю 2160 патронів, 16 упаковок патронів для малокаліберки – загальною кількістю 320, 5 упаковок із патронами 7, 62 мм.- загальною кількістю 100, 13 магазинів, а також 89 боєприпасів часів війни.

Все вилучене направлено для проведення експертизи, повідомляють у секторі комунікації поліції Прикарпаття.

Наразі чоловік затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України тривають слідчо-оперативні дії для встановлення походження вилученої зброї та боєприпасів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews