Озброєна банда зухвало грабує киян в центрі столиці

Зловмисники промишляють у центрі міста.

05.03.2018 20:20   Джерело: Знай
Опубліковано : Новини Станіславівщини

У центрі Києва орудує банда грабіжників, які в різний  час доби нападають на перехожих, та відбирають цінні речі. Зловмисників навіть не зупиняє той факт, що надворі ще не темно і поруч безліч людей та охоронців закладів. Про випадок зустрічі з бандою розповів на сторінці в Facebook користувач Володимир Тихий.

"Обережно!Останнім часом у районі між площею Л. Толстого та Бессарабським ринком діє група грабіжників. Молоді люди низької кваліфікації, що наражає на небезпеку ну просто втратити речи, а і здоров‘я.

20 лютого у провулку площі Л. Толстого на знайомого напали троє юнаків та намагалися відібрати наплічника. Коли це їм не вдалося, один з нападників вдарив металевим предметом. Втім мій знайомий виявився спритнішим та натягнув йому його ж куртку на голову, після цього сфотографував.

Вчора ж знайомого намагалась пограбувати група молодих жінок - розкрили наплічника, аби витягти ноутбук. Коли він ухопив злодійку за руку, то та штрикнула його у бік маленьким ножем. Проте куртка та невелика сила удару дозволила знайомому залишитися неушкодженим. Фото групи жінок та однієї з нападниць додаються.

Додам, що час подій цілком "дитячий" - 7-8 година вечора. У випадку з вчорашнім інцидентом, то неподалік стояв охоронець Метрограду, який не втручався та не реагував жодним чином на розвиток ситуації", - написав киянин.

Чоловік опублікував кілька знімків молодих людей, які зухвало нападають в самому центрі міста.

У коментарях кияни додають, що і в інших районах спостерігається подібна ситуація. Люди обурені, куди дивиться поліція.

 

Нагадаємо, у Києві викрили банду шахраїв, які під виглядом орендодавців, виманювали в людей гроші, залишаючи їх ні з чим. В мережі опублікували фото жінок, які обманювали громадян та розкрили їх підступну схему.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Знай