На Франківщині в крадіжці інструментів з господарства підозрюють односельчанина потерпілого

21.04.2018 21:40   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

До Калуського відділу поліції надійшло повідомлення від мешканця одного із сіл району про те, що хтось із його господарства викрав дві коробки з інструментами.

Читайте також

На Франківщині затримали серійного злодія з Тернопільщини

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини, пише - Бартка.

В ході проведення відповідних заходів правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 39-річний односельчанин потерпілого.

Як з’ясувалося, зловмисник проходячи пропри господарство потерпілого зайшов на подвір’я заявника та побачивши, що нікого немає, він викрав дві коробки з інструментами (ножиці для металу, набір ключів, плоскогубці та два молотка) і покинув місце події.

У скоєному лиходій зізнався та розповів, що крадені інструменти мав намір використати у власному господарстві.

Інструменти поліцейські вилучили та повернуть невдовзі власникові на зберігання.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 ( Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті визначено покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews