На Прикарпатті колектори розсилають боржникам фіктивні повістки до суду

04.04.2018 11:36   Джерело: Курс
Опубліковано : Патрік Скеля

Останнім часом почастішали випадки звернення громадян до Коломийського міськрайонного суду з приводу отримання ними повісток про виклик в судові засідання у справах, яких насправді немає у провадженні суду.

 

Такі документи надсилаються окремими колекторськими фірмами з вказівкою на те, що судову повістку можливо анулювати, сплативши визначену суму на рахунок кредитора, пише - Курс.

Про це інформує прес-служба Коломийського міськрайонного суду.

«У разі наявності неточних ознак у повістках та виникнення сумнівів у правдивості інформації, викладеної у судових документах, пропонуємо звертатись за уточненням за телефоном канцелярії суду (03433) 2-37- 31. У зв’язку з цим закликаємо громадян бути уважними, ретельно ознайомлюватися з викладеною у поштовій кореспонденції інформацією, перевіряти правильність написання поштових реквізитів та уточнювати всю необхідну інформацію безпосередньо через канцелярію суду», – йдеться у повідомленні.

У суді наголошують, що у разі отримання повістки слід звернути увагу, що судові повістки про виклик в судові засідання надсилаються безпосередньо судом (не колекторськими фірмами, громадськими організаціями, представниками аукціонів, тощо) і містять усі необхідні реквізити справи (порядковий номер) та обов’язково підписуються секретарями судових засідань.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс