За збут наркотиків в особливо великих розмірах поліція затримала молодого франківця

14.03.2018 22:40   Джерело: Правда
Опубліковано : Патрік Скеля

В ході раніше розпочатого кримінального провадження передбаченого ч. 3 ст. 307 КК України (виготовлення та зберігання наркотичних засобів з метою їх збуту) працівниками Слідчого управління ГУНП в Івано-Франківській області спільно з працівниками СБУ в Івано-Франківській області затримано місцевого жителя, який зберігав з метою подальшого збуту наркотичні засоби в особливо великих розмірах, пише - Правда.

Читайте також

У Франківську стоматолог посеред вулиці продавав наркотики (Фото)

9 березня, під час слідчих дій в с. Угринів Тисменицького району правоохоронцями було зупинено автомобіль марки «Ауді А4» під керуванням 21-річного жителя обласного центру. В подальшому, в ході проведення обшуку вищевказаного транспортного засобу було вилучено поліетиленовий згорток із вмістом наркотичної речовини в особливо великих розмірах, яку чоловік зберігав з метою подальшого збуту.

На цей час зловмисника затримано порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 307 КК України. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Правда