Знайшов у шафі: неповнолітній вкрав із будинку свого товариша понад десять тисяч гривень

04.01.2018 08:39   Джерело: WestNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У Калуському районі у крадіжці грошей з будинку підозрюють неповнолітнього односельця потерпілого.

Читайте також

У Калуші жінка вкрала у товаришки 11 тисяч, ноутбук, телефон і валюту

До Калуського відділу поліції звернувся 38-річний мешканець одного із сіл району. Чоловік повідомив про те, що з його житлового будинку невідома особа вчинила крадіжку коштів в сумі 13 000 гривень, інформує сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області, пише - WestNews.

Проведеними розшуковими заходами правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 16-річний односелець потерпілого.

Як з’ясували, зловмисник часто приходив у гості до молодшого брата потерпілого тож знав де господарі зберігають гроші. Того дня, зайшовши до товариша, лиходій скористався тим, що зі старших нікого немає вдома, а товариш на декілька хвилин вийшов до іншої кімнати, він непомітного поцупив грошові кошти в сумі 13 000 гривень із шафи, після чого пішов додому.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками вчиненого злочину передбаченого ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно з санкцією статті злодієві загрожує покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років. Проводиться слідство.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews