У Калуші жінка вкрала у товаришки 11 тисяч, ноутбук, телефон і валюту

28.12.2017 13:37   Джерело: Репортер
Опубліковано : Патрік Скеля

У Калуші вихідними до поліції звернулася жінка, яка розповіла, що в неї вкрали значну суму грошей і деяку техніку, пише - Репортер.

Читайте також

На Прикарпатті у пенсіонерки вкрали планшет, а в іншої жінки викрали пральну машинку

Знайома жінки вкрала в неї 11000 гривень, 1800 євро, ноутбук «Леново» та мобільний «Самсунг Гелексі».

25 грудня до потерпілої в гості приїхала її товаришка, 36-річна мешканка Львова, повідомила прес-служба нацполіції. Коли заявниця пішла у своїх справах, зловмисниця вкрала гроші й техніку і втекла. Коли власниця повернулася додому, то побачила відчинені вхідні двері і виявила крадіжку. Про  це вона  відразу повідомила поліцію.

Зараз підозрювану розшукують для притягнення її до кримінальної відповідальності за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів, або громадськими роботами від вісімдесяти до двохсот сорока годин, чи виправними роботами до двох років, або арештом до шести місяців, чи позбавлення волі до трьох років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Репортер