15-16 жовтня у столиці, на базі Державного торговельно-економічного університету, відбувся VIII Міжнародний конкурс ресторанних технологій «BestCookFest–2025» — один із найпрестижніших кулінарних форумів України.
Тут зібралися найталановитіші молоді кухарі, кондитери й майстри ресторанної справи, щоб показати, на що здатні українські руки, серце й фантазія. Про це пише «IfNews» з посиланням на Бурштинську міську раду.
Результати участі ВСП «Бурштинський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ»:
ART-CLASS
Діана Віконська — художня робота з тіста (коровай)
Марта Ільків — крафтовий хліб
Вероніка Креховецька — бенто-торт
ПРАКТИЧНІ КОМАНДНІ ЗМАГАННЯ
Софія Пікула — страва сучасної української кухні
Вікторія Росоловська — страва автентичної кухні
Сніжана Кафтан — Best Chef Junior (закуска + основна страва)
Але найгучніший успіх — це участь у новій конкурсній номінації «Гастро-фест автентичних смаків України», де команда коледжу: Вікторія Росоловська, Андрій Веселовський, Софія Пікула та Олексій Семенюк, представили свою унікальну регіональну страву «Бограч Бурштинський»
І саме за неї — отримали Кубок ГРАН-ПРІ 2025!
Конкурс об’єднав понад 90 учасників із 8 регіонів України — від Києва до Ужгорода. За ці два дні кулінари приготували понад 800 порцій національних страв — від закарпатського бограчу до борщу з копченим сомом!