«Бограч Бурштинський» виборов Гран-прі на престижному конкурсі «BestCookFest–2025»

Опубліковано:
23 Жовтня, 2025 о 11:51

15-16 жовтня у столиці, на базі Державного торговельно-економічного університету, відбувся VIII Міжнародний конкурс ресторанних технологій «BestCookFest–2025» — один із найпрестижніших кулінарних форумів України.

Тут зібралися найталановитіші молоді кухарі, кондитери й майстри ресторанної справи, щоб показати, на що здатні українські руки, серце й фантазія. Про це пише «IfNews» з посиланням на Бурштинську міську раду.



Результати участі ВСП «Бурштинський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ»:

ART-CLASS

Діана Віконська — художня робота з тіста (коровай)

Марта Ільків — крафтовий хліб

Вероніка Креховецька — бенто-торт

ПРАКТИЧНІ КОМАНДНІ ЗМАГАННЯ

Софія Пікула — страва сучасної української кухні

Вікторія Росоловська — страва автентичної кухні

Сніжана Кафтан — Best Chef Junior (закуска + основна страва)

Але найгучніший успіх — це участь у новій конкурсній номінації «Гастро-фест автентичних смаків України», де команда коледжу: Вікторія Росоловська, Андрій Веселовський, Софія Пікула та Олексій Семенюк, представили свою унікальну регіональну страву «Бограч Бурштинський»

І саме за неї — отримали Кубок ГРАН-ПРІ 2025!

Конкурс об’єднав понад 90 учасників із 8 регіонів України — від Києва до Ужгорода. За ці два дні кулінари приготували понад 800 порцій національних страв — від закарпатського бограчу до борщу з копченим сомом!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Х, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.

Джерело: Новини Івано-Франківщини
Теги: #BestCookFest–2025





Статті

Інтерв'ю
Відверта розмова з Романом Гонтюком у програмі «З перших уст»
08:58, 14 Червня, 2025

Відверта розмова з Романом Гонтюком у програмі «З перших уст»

Блоги

ТОП новини Прикарпаття: