Квас «Опілля»: в новий сезон – у новому форматі

20.05.2024 16:19   Джерело: golos
Опубліковано : Франківський Новинар

Сезон-2024 – це сезон новинок Опілля. Услід за пивом тернопільська броварня у новий банковий формат почала розливати цього року й квас.

Квас Опілля – це продукт живого бродіння. Зроблений за традиційною українською рецептурою з виключно натуральних вітчизняних складників, цей якісний, смачний та корисний напій потребує і найкращої упаковки.

«Алюмінієва банка – саме та тара, яка максимально зберігає смак і якість нашого справжнього квасу. А ще вона – дуже зручна споживачеві», – підкреслюють броварі «Опілля».

Втамувати спрагу тут і зараз банковим квасом – найзручніше

Це можна робити в буквальному розумінні на ходу. Непрозора алюмінієва банка краще за пластикову пляшку береже вміст від сонця та додаткового повітря і тим самим турботливіше піклується про свіжість і смак справжнього квасу «Опілля». А ще банка довше за іншу тару зберігає холод і повільніше нагрівається, тому задоволення від прохолоди напою робить тривалішим. Легкість і компактність банки дозволяє тернопільській пивоварні оперативно поповнювати запаси в крамницях України, аби квасу «Опілля» вистачило всім шанувальникам традиційного вітчизняного напою.


Тернопільська броварня Опілля квас

Тернопільська броварня почала розливати квас у новий банковий формат

«Коли рік тому броварня почала випуск пива в банці, попит на нього швидко перевершив усі наші сподівання. Тому переконані, що банковий формат квасутакож стрімко набере популярності. Звичайно, «Опілля» і далі випускатиме напій у звичній споживачам ПЕТ-пляшці та в кегах для продажу на розлив. Але квас у банці – це насамперед зручна легкість із гарантованою якістю справжнього натурального напою. Саме тому в новий сезон-2024 квас «Опілля» входить у новомуформаті. Тепер ідеальний напій у спеку ми пропонуємо і в ідеальній упаковці. Спробуйте. Ми впевнені: і квас «Домашній», і квас «Білий» у банціВам сподобаються», – запрошують броварі «Опілля».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: golos