Франківський Новинар

Франківський Новинар

журналіст, блогер, політолог

Серйозна ДТП на Прикарпатті: легковий автомобіль зіштовхнувся з каретою швидкої допомоги

27.04.2024 19:22   Джерело: IfNews
Автор : Франківський Новинар

ДТП мiж легковим автомобiлем та каретою швидкої медичної допомоги: прикарпатськi полiцейськi зʼясовують обставини автопригоди. Про це повiдомляє Фiртка з посиланням на полiцiю областi.

Аварiя мала мiсце 26 квiтня близько 17:15 на дорозi державного значення Н-10 "Стрий-Чернiвцi-Мамалига", мiж населеними пунктами Калуш та Вiстова.

На мiсцi подiї полiцейськi з’ясували, що водiй карети ШМД, 1956 р.н., мешканець Новицької тергромади, рухався у напрямку Iвано-Франкiвська та здiйснював маневр повороту на АЗС. Керманич не надав перевагу в русi та допустив зiткнення з автомобiлем «Skoda SUPERB», яким керував мешканець Калуша,1994 р.н.

Внаслiдок автопригоди отримали тiлеснi ушкодження та госпiталiзованi до лiкарнi: керманич автомобiля «Skoda SUPERB», лiкар та фельдшер швидкої медичної допомоги, 1958 та 2004 р.н.

Водiї автомобiлiв освiдуванi на стан сп’янiння – тверезi.

За цим фактом слiдчi територiального пiдроздiлу полiцiї вiдкрили кримiнальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримiнального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкцiєю статтi – до трьох рокiв обмеження волi з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох рокiв.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews