Прикарпатців запрошують до етнопарку на Рівненщині

27.03.2024 14:09   Джерело: lvnews
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Етнопарк “Ладомирія” в Радивилові на Рівненщині захоплює не лише дорослих, а і дітлахів. Навесні в етнопарку особливо багато різних атракцій для дітей, а це: пізнавальні екскурсії про традиції українців, різноманітні локації (скансен, ткацька майстерня, музей українського костюма тощо, пригодницькі ігри, захопливі майстер-класи, розваги та ігри та смачні страви у власній колоритній ресторації.

Етнопарк “Ладомирія” – це унікальний арт-простір в Радивилові, де живе справжня автентика! У «Ладомирії» можна відпочити душею, поринути у минуле, дізнатися багато цікавого.

У 2021 році “Ладомирія” виборола перемогу у номінації “Регіональний прорив” найпрестижнішої туристичної премії країни Ukraine Tourism Awards 2021.

Тут Ви побачите, як жили українці в ХІХ-ХХ століття, у що вдягалися, та що їли. Та не тільки побачите, а ще й одягнете, потчете, скуштуєте та нафотографуєтесь.

Етнопарк складається із таких локацій: скансен, ткацька майстерня, Музей автентичного костюма, Воркшоп-простір, Аустерія.

Вперше в етнопарку розроблено квест-мандрівку в міфічний світ Волині.

null

Увага, для екскурсії потрібен попередній запис. Години роботи Ладомирії:

понеділок – вихідний, вівторок-п’ятниця – 10:00-17:00, субота-неділя – 10:00-15:00.

Телефони для запису і консультацій: +380 (99) 364 65 14 – Наталія; 0 (63) 950 98 19 – Марʼяна.

Координати етнопарку: Рівненська обл., місто Радивилів, вул. Шкільна, 1.

null

null


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: lvnews